Om IK Rosendal

Info om fodboldklubben Rosendal

IK Rosendal Fodbold har netop brug for den tredje medspiller – Sponsoren

IK Rosendal blev oprettet i september 1980 og ca. to år efter blev der bygget et klubhus eftersom foreningen var i vækst, dette skete ved frivillig arbejdskraft. Herefter er området støt vokset og den udvikling kan også ses på Klubben IK Rosendal. IK Rosendal Fodbold er en klub som kendetegner sig for at være en breddeklub på både ungdom og senior siden, hvor både det sportslige og det sociale vægtes. Klubbens formål er at skabe gode rammer for alle. Samtidig med at vi er en breddeklub har vi også fokus på at alle vores spillere skal have mulighed for at udvikle sig i forhold til ambitioner og naturligt talent. IK Rosendal har fokus på både drenge og pigefodbold. Vi er samarbejdsklub på drengesiden med både Aab og Hobro. Vi er en mellemstor klub med omkring 400 medlemmer i vores ungdomsafdeling.

IK Rosendal fodbold er klar over at de unge i dag har rigtig mange valg når de skal vælge klub, derfor er vi meget opmærksomme på at skabe nye og spændende muligheder og at vi er meget bevidste om de værdier vi har nemlig at alle er lige og skal have samme betingelser. Vi er klar over at udvikling er det der skal til og derfor har vi bl.a. i  foråret 2018 sat fokus på vores målmænd i ungdomsrækkerne hvor der er tilknyttet en målmandstræner, som nu tilbyder målmænd/piger træning  hver uge.

IK Rosendal har igennem de sidste år haft fokus på pigefodbolden og er i foråret 2017 startet op med projekt Pigefodbold – vejen frem. Her er ideen at få tilknyttet en trænerkonsulent som specifik skal hjælpe vores frivillige trænere, som mange er forældre trænere med at skabe muligheden for at vores pigespillere udvikler sig og fortsætter med den aktive livsstil og det liv det medfører at være en del af en forening. Vi har haft tilbud med Udviklingstræning og har opstartet samarbejde med andre klubber omkring fjorden.

IK Rosendal Fodbold er kendetegnet ved en klub med masser af ildsjæle og masser af frivillig arbejdskraft. Klubhuset blev tilbage i 1982 bygget af frivillige hænder, dette varemærke med stor frivillighed er stadig klubbens klare holdepunkt. En gruppe har i 1½ år arbejdet med det at få samlet midler ind til en kunstgræsbane og det er lykkedes og arbejdet med at få den etableret startede i sommeren 2017. Banen stod klar til officiel indvielse i feb. 2018.

IK Rosendal blev i 2017 kåret af DBU Region 1 til Årets klub. Dette var en stor ære og skyldes ikke mindst alle de dygtige trænere som er knyttet klubben. Denne ære udløste en gave til alle spillere og trænere - en årets trøje adidas sweat trøje.  Dette kunne kun lade sig gøre da klubben blev givet et flot sponsorat af Sparekassen Hobro Fonden.

Der er rigtig mange mennesker inde over klubben, som gør en fantastisk forskel. Det kræver mange menneskelige ressourcer men også økonomiske.

IK Rosendal har tradition for at deltage i flere ungdomsstævner rundt omkring i landet. Om sommeren er hele ungdomsafdelingen til Ramsing Cup hvor spillere, trænere og forældre er sammen omkring fodbold og masser af socialt samvær. Vi sender også ungdomshold til udlandet, det skaber sammenhold, fællesskab og oplevelser.

IK Rosendal Fodbold arrangerer hvert år både et indendørs og et udendørs stævne for ungdom. Kiwi-Cup som har skiftet navn til Spar Cup er et fairplay én dags stævne for U5-U11 i både pige og drenge rækker. Her er der ca. 100 deltagende hold. Om efteråret arrangerer vi et af de største indendørs stævner Jutlander Bank Cup som løber henover to weekender, der er for både ungdom og senior og både drenge og pigerækker. Et stævne med over 300 deltagende hold fra hele Jylland. Der tilbydes alm. indendørs fodbold men også Futsal i udvalgte ungdomsårgange nogle år. I 2018 blev der kun tilbudt al. indendørs

IK Rosendal fodbold formidler informationer på klubbens Facebook sider samt på hjemmesiden www.ikrosendalfodbold.dk Vores hjemmeside er bygget op omkring Holdsport som er det værktøj som bruges af spillere, forældre, trænere og bestyrelse.

For at vi som klub kan fortsætte med de mange aktiviteter og den positive udvikling på alle parametre er det en vigtig forudsætning at vi får indtægter fra vores sponsorer. Vi håber derfor på at vi kan tilbyde vores sponsorer et godt samarbejde fremover. Vi er dybt taknemmelig for dem som tilgodeser vores klub IK Rosendal Fodbold.

Med sportslig hilsen

Formand Pia Poulsen

Mobil 40944328

[email protected]

Profiler

Profile Image
Henrik Studsbjerg
Profile Image
Birgitte Munkholm
Profile Image
Bo Langberg
Profile Image
Pia Poulsen