Alkoholpolitik

Alkoholpolitik i IK Rosendal Fodbold

IK Rosendal Fodbolds alkoholpolitik har til formål at skabe et sikkert - respektfuldt og ansvarlig miljø for alle medlemmer i klubben og for at fremme sundhed og trivsel.

Ansvarligt alkoholbrug

  1. Alkoholforbrug er IKKE tilladt for spillere, trænere og ledere under officielle træninger og kampe.
  2. Forældre og voksne med ansvar for mindreårige spillere opfordres til at udvise ansvarlig og moderat alkoholforbrug, når de deltager i klubarrangementer.

Rygning og Alkohol

  1. Rygning og brug af alkohol er ikke tilladt for spillere under 18 år i eller omkring klubfaciliteter i forbindelse med træning eller kamp.
  2. For voksne spillere og medlemmer opfordres der til moderat alkoholforbrug, men det skal ske med respekt for andre og i overensstemmelse med gældende love og bestemmelser.

Forældre og voksenmedlemmer

  1. Forældre og andre voksne medlemmer, der deltager i klubarrangementer, opfordres til at udvise ansvarlig alkoholbrug og optræde som positive rollemodeller for klubbens yngre medlemmer.

Konsekvenser

  1. Overtrædelse af denne alkoholpolitik kan føre til sanktioner , herunder advarsler, suspendering eller eksklusion fra klubaktiviteter, afhængigt af alvorligheden af overtrædelsen.

Denne alkoholpolitik er en integreret del af IK Rosendals Fodbolds bestræbelser på at opretholde en sund og ansvarlig klubkultur. Vi opfordrer alle medlemmer af klubben til at støtte og respektere denne politik for at skabe en tryg og trivselsfremmende atmosfære for alle.