Nyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder

Følg os på Facebook

DBU børneklub

Klubbens sponsorer

Klubbens sponsorer

IK Rosendal Fodbold

IK Rosendal er en breddeklub i Hobro nærmere bestemt Hørby Skoleby. Klubben har et flot fodboldanlæg med baner af høj kvalitet hvilket giver  perfekte rammer. I foråret 2018 fik vi indviet vores nye Kunstgræsbane Jutlander Park. Efter Jutlander bank skiftede navn fik kunsten navnet Sparekassen Park også i året 2022. Anlægget giver mulighed for vores medlemmer at spille fodbold hele året rundt. Året efter fik vi opgraderet vores lys til LED - hvilket har gjort banen endnu mere optimal.

I 2022/2023 har vi fået omlagt vores opvisningsbane og flyttet den nærmere Rosendal Idrætsforum.

Efteråret 2023 her stod vores nye opvisningsanlæg med tribune - nyt hegn og terrasse klar til indvielse -> der er sikret endnu bedre rammer for fodbolden i fremtiden.

I 2023 blev vi også DBU børneklub og arbejdet med at skabe en rød træd for børnefodbolden i i fremtiden er begyndt.

Klubben er kendt for sammenholdet, at der er plads til alle på hvert deres niveau samt en god atmosfære. Vi tror på at det sociale hænger sammen med det sportslige - glæden ved fodbolden skal bevares.

Vi har både pige og drengefodbold i vores børne og ungdomsafdeling samt 4 herreseniorhold og 1 dameseniorhold i klubben. Der er også tilbud om at spille +32 turnering samt oldboys og oldgirls.

Vi har forældretrænere på vores årgange men bestræber at finde trænere udefra hvis det lader sig gøre, når holdene skal spille 11. mands. Dog oplever vi at det er vigtigt at forældre stadig støtter op om holdet, også når spillerne spiller U14 og op.

Kontaktoplysninger, træningstider m.m kan findes på de respektive holdsider under holdoversigten.

Er du nysgerrig og interesseret i at høre mere om klubben IK Rosendal, så håber vi hjemmesiden vil være behjælpelig med at besvare disse. Ellers er du altid velkommen til at tage kontakt til én i klubben, vi håber at dette kan være med til at give dig en god start som fodboldspiller og forældre i Rosendal.

​ Medlemsskab Intersport

Vi har lavet en tøjaftale med Intersport og Hummel 

Vi vil opfordre vores medlemmer til at blive medlem af Intersport og registrere IK Rosendal som den klub i vælger at tilknytte. Det giver mulighed for at få medlemstilbud og yderligere støtte klubben. Derudover tjener det enkelte medlem bonus på de køb der bliver foretaget.

Er du ikke allerede medlem kan du via dette link oprette dig

Hvis du allerede er medlem og mangler at tilknytte IK Rosendal skal du kontakte vores kontaktperson ved Intersport Heidi Bisgaard på mobil 25971726  eller på mail [email protected] eller [email protected]


Link til oprettelse af medlemskab

https://live.imloyalty.com:444/home/index/bbd049f3-c057-4436-8a46-371b146e3055

Under vælg fortrukken butik:

INTERSPORT Outlet Aalborg